Live demo
romana | english 

Sisteme integrate de securitate si comunicatie


www.icco.ro     Sisteme de supraveghere video CCTV


De la o simpla, clasica deja camera video conectata la un monitor pina la supravegherea video digitala IP si video analytics, sistemele de supraveghere video joaca un rol tot mai important in cadrul sistemelor de securitate actuale.

Utila atit pentru securitate cit si pentru controlul proceselor, supravegherea video are un rol essential in sistemele de securitate ale: aeroporturilor, institutiilor de stat, universitatilor, spitalelor, serviciilor publice, garilor, parcurilor de agreement si stadioanelor, cazinourilor, cladirilor de birouri, centrelor comerciale sau caselor particulare.

ICCO Systems asigura o gama completa de echipamente si solutii pentru a obtine o supraveghere excelenta pentru fiecare aplicatie, usor de folosit si controlat, integrabila cu alte sisteme de securitate, flexibila, de incredere, extensibila dupa dorinta.

Inteligenta este ultima tendinta in industria de securitate - aceasta se obtine cind informatia este controlata conform necesitatilor fiecarei organizatii. Integrarea supravegherii video cu celelalte sisteme de securitate, folosirea video analytics, a unei interfete unificate de securitate, a unui sistem personalizat obiectivului, ajuta mult personalul de securitate si conduc impreuna la un grad inalt de securitate.

Chiar multe firme vand si instaleaza camere si supraveghere video, in general promovand anumite produse - noi insa va putem ajuta sa alegeti ceea ce vi se potriveste : "Solutie gratuita"

Sistemul de supraveghere video a devenit din ce in ce mai folosit, odata cu scaderea relativa a preturilor echipamentelor si avansul tehnologic in domeniul procesarii digitale a imaginilor, camerelor IP, PC-urilor tot mai performante.
Sistemele de supraveghere video sunt utilizate pentru urmarirea si inregistrarea imaginilor din spatiile vitale ale obiectivului supravegheat: caile de acces spre obiectiv, perimetrul obiectivului, caile principale de circulatie in interiorul obiectivului, zonele de interes maxim, zonele de activitate care trebuie supravegheate.
Avantajul esential fata de celelalte sisteme de securitate electronica este ca ofera imagini care pot fi usor intelese si interpretate de personalul de securitate sau de orice utilizator; acestea pot fi folosite ulterior de politie pentru cercetari sau ca probe in instanta.
Sistemul CCTV se compune in principal din diverse camere video conectate la un echipamente central de monitorizare, inregistrare, prelucrare imagini - matrice video, inregistrator video tip DVR (digital video recorder), NVR (network video recorder) HDVR (hybrid digital video recorder), placa de captura, PC-based (bazat pe PC) server cu software de management video. Pentru vizualizare se folosesc monitoare diverse, controlul camerelor mobile se face din tastatura cu joystick, controlul sistemului din mouse sau tastatura.
Camerele video pentru sisteme de supraveghere sunt de o mare diversitate: camere fixe, camere mobile, camere speed-dome, camere mobile liniare (tub-camera, shuttle-camera, rail-video-system) – alegerea lor trebuie facuta cu grija pentru a realiza scopul propus, pentru a fi intradevar utile.
Pentru fiecare zona monitorizata trebuie aleasa camera potrivita (o camera mobila in coltul cladirii iti permite sa vezi imagini ale unui spatiu mare pe doua laturi ale acesteia, dar numai daca este si un operator care sa controleze camera, altfel este posibil ca exact cand ar fi de observat ceva camera sa fie pe o alta pozitie…, o camera fixa cu rezolutie normala (D1), corect aleasa si pozitionata care vede intrarea intr-o banca va permite identificarea tuturor persoanelor care intra in banca – dar o camera nepotrivita de aceeasi rezolutie va asigura doar imagini generale, care nu permit identificarea fetei persoanelor (negre in contralumina …) si aproape inutila politiei…)

Dupa alt criteriu de clasificare putem impartii in camere analogice si camere IP.
Camerele analogice sunt cele clasice, care redau la iesire un semnal video analogic (indiferent daca procesarea semnalului de imagine este analogical sau digitala) si au rezolutii limitate de standard-ul video PAL sau NTSC; momentan camerele analogice cele mai performante asigura o rezolutie de maxim 600 liniiTV color si 700liniiTV alb-negru, comparabile cu rezolutia camerelor digitale IP - D1; imaginile sunt in timp real, miscarea apare cursiva, cu un numar de 25/30 cadre/secunda.
Camere IP au rezolutii spectaculoase fata de cele clasice - rezolutie D1 (720x576 pixeli PAL), 1.3 Mp (1280x1024 sau 1280x960 pixeli), 2Mp, 3Mp, 4Mp, 5Mp, 11Mp, 16Mp si viitorul este deschis!
Rezolutia nu este insa totul, camerele IP au un numar de cadre/secunda mai mic pentru rezolutii megapixel, astfel ca miscarile apar sacadate– dar depinde ce ne intereseaza sa obtinem de la imagini pentru fiecare caz.
... va continua ...


Solutii de securitate si comuncatie
Sisteme de detectie incendiu  |  Sisteme de detectie efractie  |  Sisteme de control acces si pontaj  |  Control acces hotelier
Supraveghere video (CCTV)  |  Supraveghere electronica a marfurilor (EAS)  |  Sisteme de sonorizare si anunturi
Sisteme de interfoane si videointerfoane  |  Centrale telefonice  |  Sisteme de afisare informatii aeriene
Sisteme de iluminat piste  |  Sisteme de ceasoficare  |  Sisteme de televiziune cu plata
Cablare structurata si retele de date  |  Sistem de apelare asistente
CCTV live demo

ARTS  |  IGSU
Sediul principal
ICCO Systems SRL - Brasov


Parcul Industrial Brasov, Hala 1, str. Aeroportului nr.6, 507075 Ghimbav, jud. Brasov
Telefon: +40-268-401234, Fax: +40-268-401230
Punct de lucru
ICCO Systems SRL - Timisoara


str. Turda nr. 27, 300310 Timisoara
Telefon: +40-256-205495, Fax: +40-256-209788


Punct de lucru
ICCO Systems SRL - Bucuresti


Str. Parcului nr. 83H, sector 1, 012329 Bucuresti
Telefon/Fax: +40-0213111015
CCTV Camere-video DVR Camere-IP Webcam Brasov
© 2010 ICCO Systems. Toate drepturile rezervate. Creat de Web Experience.