Live demo
romana | english 

Sisteme integrate de securitate si comunicatie


www.icco.ro     Sisteme de detectie incendiu


ICCO Systems ofera solutii complexe si flexibile adaptate specificului fiecarui obiectiv pentru detectia incendiului, pentru actionari si semnalizari in caz de incendiu, stingerii automate a incendiului cit si detectia gazelor periculoase diverse.

Firma este capabila sa ofere solutia potrivita bazata pe un scenariu la incendiu, cu respectarea si aplicarea standardelor Romanesti si Europene, precum si a celelalte standarde importante din tarile UE: NF, VdS si BASEEFA.

Cand incepe un incendiu, trebuie sa fii informat rapid si correct, sistemul automat trebuie sa actioneze sigur - acest lucru nu se intampla zilnic dar cand se intampla, numai un sistem de detectie adevarat (conceput, instalat si intretinut corespunzator) te va ajuta sa-ti protejezi bunurile.

Un incendiu nu numai ca iti distruge bunurile, dar mai ales iti va intrerupe activitatea normala a fimei si pierderile pot fi cu mult mai mari.

Suntem avizati de ISU, concepem, proiectam, instalam si intretinem sisteme de detectie incendiu peste tot in tara.

Nu toti instalatorii cunosc si respecta normativele in acest domeniu – pe noi va puteti baza: "Solutie gratuita"

Am realizat si oferim solutii adecvate: de la sisteme de alarmare la incendiu conventionale – potrivite pentru obiective mici, la sisteme de detectie si semnalizare incendiu adresabile – potrivite obiectivelor medii si mari, la sisteme complexe de detectie si actionare in caz de incendiu realizate cu centrale adresabile conectate in retea, cu actionari complexe pentru desfumare, compartimentare, ventilare, comandare stingere –potrivite obiectivelor mari, cladirilor publice inalte sau foarte inalte, mall-urilor, complexelor industriale.

Sistemele de detectie incendiu sunt realizate cu: detectoare conventionale sau adresabile, detectoare de fum optice, detectoare de fum optic-termic, detectoare liniare de fum (bariere in infrarosu), detectoare de temperatura, detectoare liniare de temperatura (cablu termic), detectoare de fum prin aspiratie, butoane manuale de alarmare, module cu intrari de preluare semnale tehnice, atat pentru mediu normal cat si pentru mediul Ex..

Semnalizarea si alarmarea in caz de incendiu se realizeaza cu panouri cu display LCD si indicatoare cu LED-uri, sirene de incendiu, flash-uri pentru semnalizare optica, avertizoare optice si acustice, alarmare cu mesaje vocale, comunicatoare telefonice pentru retranslatia alarmei, integrarea in sistemul de management al pericolelor …

Actionarile in caz de incendiu se realizeaza in baza unui scenariu la incendiu (scenariu de foc), prin comanda automata si manuala a diferitelor echipamente si dispozitive: trape de fum, clapete antifoc, clapete de fum (voleti de desfumare), usi antifoc (antiincendiu), ventilatoare desfumare, instalatie climatizare (HVAC)…

Sistemele complexe de detectie incendiu se integreaza cu sistemul BMS de management al cladirii, cu sistemul de management al pericolelor (danger management).

Sistemele de detectie incendiu pot prelua si monitorizarea diferitelor semnale tehnice, a starilor instalatiei de sprinklere, a instalatiei de stingere.

Pe langa detectia incendiului, oferim sisteme de detectie si semnalizare a gazelor periculoase: monoxid de carbon, gaz metan, dioxid de carbon, oxigen, azot, amoniac, hidrogen sulfurat, altele; detectie monoxid de carbon in parcari.

Oferim de asemenea sisteme de stingere incendiu cu gaze inerte ecologice (FM200, Novec) pentru incaperi speciale cu aparatura electronica (echipamente IT, camera server, data center, arhiva).


Solutii de securitate si comuncatie
Sisteme de detectie incendiu  |  Sisteme de detectie efractie  |  Sisteme de control acces si pontaj  |  Control acces hotelier
Supraveghere video (CCTV)  |  Supraveghere electronica a marfurilor (EAS)  |  Sisteme de sonorizare si anunturi
Sisteme de interfoane si videointerfoane  |  Centrale telefonice  |  Sisteme de afisare informatii aeriene
Sisteme de iluminat piste  |  Sisteme de ceasoficare  |  Sisteme de televiziune cu plata
Cablare structurata si retele de date  |  Sistem de apelare asistente
CCTV live demo

ARTS  |  IGSU
Sediul principal
ICCO Systems SRL - Brasov


Parcul Industrial Brasov, Hala 1, str. Aeroportului nr.6, 507075 Ghimbav, jud. Brasov
Telefon: +40-268-401234, Fax: +40-268-401230
Punct de lucru
ICCO Systems SRL - Timisoara


str. Turda nr. 27, 300310 Timisoara
Telefon: +40-256-205495, Fax: +40-256-209788


Punct de lucru
ICCO Systems SRL - Bucuresti


Str. Parcului nr. 83H, sector 1, 012329 Bucuresti
Telefon/Fax: +40-0213111015
Alarmare-incendiu Detectie-gaze-periculoase Centrala-incendiu Detector-de-fum Detector-de-temperatura Sirena-incendiu Actionari-incendiu Stingere-incendiu Brasov
© 2010 ICCO Systems. Toate drepturile rezervate. Creat de Web Experience.