Live demo
romana | english 

Sisteme integrate de securitate si comunicatie


www.icco.ro     Sisteme de detectie efractie


ICCO Systems poate oferii solutia cea mai buna pentru o aplicatia specifica: de la un mic magazin la cladiri de locuinte, mall-uri, sedii bancare, fabrici sau aeroporturi. Firma este capabila sa ofere fiecarui client solutia potrivita pentru protectia exterioara si interioara.

Fiecare solutie se bazeaza pe analiza de risc. Diverse tipuri de echipmente sunt alese pentru a realiza un sistem de detectie efractie personalizat care sa functioneze sigur la tentativele de efractie, cu functionalitati sofisticate, transmisia alarmei, monitorizare si control.Vazuta citeodata ca si o tehnologie de baza dar invechita si depasita, detectia efractiilor ramine prima alegere care rezolva numeroase probleme practice de securitate - intr-un mod inteligent si ieftin.

Tehnologiile mai noi, asa ca IP si fara-fir sunt si ele disponibile.

Controlul de acces, supravegherea video si sistemele de management al cladirilor (BMS) sunt in mod normal si eficient integrate cu detectia de efractie clasica pentru a realiza un sistem complet de securitate.

Echipamentele folosite de ICCO Systems sunt certificate de standardele Europene iar sistemele instalate pina acum sau dovedit eficiente si fiabile.

Va puteti instala chiar si singur o "alarma" – poate fi foarte util insa, sa ne contactati: "Solutie gratuita"

Securitatea unui obiectiv inseamna paza atit a cladirii cit si a imprejurimilor acesteia.

Primul nivel de prevenire a unei efractii este sistemul de securitate perimetrala. Protectia pe mai multe nivele poate asigura un obstacol adevarat impotriva intrusilor si permite prevenirea sau intarzierea unei tentative de efractie, facand-o mai dificila si conducind in cele din urma la esecul acesteia.

Folosirea tehnicilor diferite pentru a securiza perimetrul, adecvata fiecarui obiectiv, este diferenta oferita de solutiile noastre.

ICCO Systems ofera cele mai bune si eficiente metode, care practic exclud trecerea nedetectata prin efractie in teritoriul supravegheat si pazit.

Considerate mai demult ca fiind prohibitive, sistemele de securitate perimetrala asigura o supraveghere cu adevarat utila si de incredere pentru: Complexe Petrochimice, Centrale Nucleare, Depozite de munitii si fabrici de armament, Depozite de combustibili, Alimentari cu apa, Rafinarii, Statii electrice, Aeroporturi, Fabrici, Proprietatile private ale VIP-urilor cit si a altor obiective speciale

Am realizat si oferim solutii adecvate: de la sisteme de alarma pentru locuinte, la sisteme de detectie si semnalizare efractie pentru obiective medii si mari, la sisteme integrate de detectie efractie cu control acces si alte automatizari –potrivite pentru obiective mari, supermarket, hypermarket, mall, fabrici, aeroporturi.

Sistemele de detectie efractie sunt realizate cu: detectoare conventionale sau adresabile, detectoare de miscare in infrarosu (PIR), detectoare duale in infrarosu si microunde, detectoare duale in infrarosu si ultrasunete, detectoare de vibratii geam spart, detectoare acustice de geam spart, bariere in infrarosu, detectoare de soc si vibratii, butoane de panica, pedale de panica, contacte magnetice, contacte de incuiere, altele.

Pentru sistemele de detectie perimetru, detectie exterioara, se folosesc: bariere in infrarosu, bariere cu microunde, detectoare cu laser, detectoare de miscare in infrarosu pentru exterior, sisteme de detectie garduri de sarma, senzori de gard, cablu ingropat, senzori sub pavele, altele.

Semnalizarea si alarmarea in caz de efractie se realizeaza cu panouri cu display LCD si indicatoare cu LED-uri, sirene de efractie, flash-uri, avertizoare optice si acustice, comunicatoare telefonice pentru retranslatia alarmei PSTN, GSM, GPRS, IP, integrarea in sistemul de management al pericolelor …

Centralele de efractie pot comanda si: aprindere lumini, inchidere jaluzele, pornire/oprire diverse aparate casnice, etc.

Sistemele complexe de detectie efractie si control acces se integreaza cu sistemul BMS de management al cladirii, cu sistemul de management al pericolelor (danger management), cu sistemul de supraveghere video (CCTV).


Solutii de securitate si comuncatie
Sisteme de detectie incendiu  |  Sisteme de detectie efractie  |  Sisteme de control acces si pontaj  |  Control acces hotelier
Supraveghere video (CCTV)  |  Supraveghere electronica a marfurilor (EAS)  |  Sisteme de sonorizare si anunturi
Sisteme de interfoane si videointerfoane  |  Centrale telefonice  |  Sisteme de afisare informatii aeriene
Sisteme de iluminat piste  |  Sisteme de ceasoficare  |  Sisteme de televiziune cu plata
Cablare structurata si retele de date  |  Sistem de apelare asistente
CCTV live demo

ARTS  |  IGSU
Sediul principal
ICCO Systems SRL - Brasov


Parcul Industrial Brasov, Hala 1, str. Aeroportului nr.6, 507075 Ghimbav, jud. Brasov
Telefon: +40-268-401234, Fax: +40-268-401230
Punct de lucru
ICCO Systems SRL - Timisoara


str. Turda nr. 27, 300310 Timisoara
Telefon: +40-256-205495, Fax: +40-256-209788


Punct de lucru
ICCO Systems SRL - Bucuresti


Str. Parcului nr. 83H, sector 1, 012329 Bucuresti
Telefon/Fax: +40-0213111015
Sistem-alarma Centrala-efractie Tastatura-LCD Detector-de-miscare Detector-infrarosu PIR Sirena-efractie Monitorizare Interventie Brasov
© 2010 ICCO Systems. Toate drepturile rezervate. Creat de Web Experience.