Live demo
romana | english 

Sisteme integrate de securitate si comunicatie


www.icco.ro     Sisteme de control acces si pontaj


ICCO Systems asigura solutii de control acces cu suport pentru tehnologii multiple, sigure si simplu de folosit, clasice sau IP, proximitate, magnetic, smart card, iClass, Legic, Mifare, amprenta si altele.

Echipamente mecanice folosite pentru restrictionare a accesului de la yale electromagnetice in diverse variante la usi motorizate, turnicheti, bariere auto, ecluze de securitate, bollard si altele.

Oferim sisteme automate pentru parcari auto de orice marime, cu plata la automat sau la casa de plata.

Oferim de asemenea sisteme de pontaj si gestiune bazate pe terminale locale sau incluse in sistemele de control acces, cu software adaptat nevoilor si necesitatilor clientului.

Integrarea sistemului de control acces cu detectia de efractie, supravegherea video si alte sisteme de securitate, integrare cu SAP, interfata unificata de securitate, sisteme personalizate - pot satisface si cele mai exigente cerinte ale clientilor.

Controlul de acces, un sistem folosit inca din vechime…

O instalatie care va ajuta sa disciplinati personalul si sa limitati pierderile: "Solutie gratuita"

Sistemul de control acces, partea electronica, se realizeaza in baza unui (unor) controlere care gestioneaza sistemul conform software-ului si programarii, conectat (de obicei) on-line la un PC (server) pe care ruleaza programul principal; PC-uri client pentru operatori pentru monitorizare, rapoarte, introducere sau anulare card-uri, conform nivelului permis pentru fiecare.

Se folosesc diverse cititoare de card-uri, cititoare de amprenta sau alte identificatoare biometrice, care permit sau nu accesul unei anumite persoane prin fiecare punct de control acces.

Card-urile sau tag-urile (breloc) pot fi pasive sau active, cele pasive cu distanta de identificare fata de cititor de 5-10cm uzual dar ajungand si pina la 60-80cm, iar cele active folosindu-se in cazurile unde este necesara identificarea de la distanta mai mare (1 -10m) de exemplu pentru acces auto.

Software-ul de control acces permite alocarea drepturilor de acces pentru fiecare utilizator (card) numai pentru anumite puncte de acces, pe anumite perioade de timp selectate calendaristic / ore, diferite functiuni suplimentare care sporesc nivelul de securitate: antipass-back, ordine de acces, corespondenta intre imagine persoana si poza de pe legitimatie, etc.

Echipamentele mecanice de restrictionare si control al accesului: yale electromagnetice pentru usi, modelele “fail-safe” obligatorii la usi de evacuare sau “fail-lock” – montaj in toc usa, aparent pe usa, magnalock, turnicheti cu trei brate sau turnicheti inalti de securitate, porti de acces pietonal, porti automate pentru acces auto - glisante sau rotative cu unul sau doua canate, bariere auto, rising bollard (stilpi retractabili pentru restrictionare acces auto in zonele istorice, rezidentiale).

Sistemele automate pentru parcari auto permit desfasurarea automatizata a procesului de acces in parcare, plata a parcarii, interdictia accesului daca nu mai sunt locuri libere, rezervare locuri de parcare, etc.. Este util de folosit pentru parcari mari si foarte mari, sau parcari chiar si mici in locuri centrale, aglomerate.

Sistemul de pontaj poate fi integrat cu sistemul de control access sau poate fi folosit independent. Un sistem adevarat de pontaj se bazeaza pe terminale de pontaj cu display si taste functionale, unde orice angajat poate sa-si verifice si singur pontajul! Software-ul de pontaj nu este doar un software care prezinta rapoartele cand a intrat si cand a iesit o persoana (asta face si software-ul de control acces), ci realizeaza calculul timpului lucrat, organizarea pe schimburi, a diferitelor cazuri particulare, orele plecat in interes de serviciu, vacanta, boala, etc. Acest software merita integrat cu software-ul de gestiune a societatii comerciale, de exemplu cu SAP.


Solutii de securitate si comuncatie
Sisteme de detectie incendiu  |  Sisteme de detectie efractie  |  Sisteme de control acces si pontaj  |  Control acces hotelier
Supraveghere video (CCTV)  |  Supraveghere electronica a marfurilor (EAS)  |  Sisteme de sonorizare si anunturi
Sisteme de interfoane si videointerfoane  |  Centrale telefonice  |  Sisteme de afisare informatii aeriene
Sisteme de iluminat piste  |  Sisteme de ceasoficare  |  Sisteme de televiziune cu plata
Cablare structurata si retele de date  |  Sistem de apelare asistente
CCTV live demo

ARTS  |  IGSU
Sediul principal
ICCO Systems SRL - Brasov


Parcul Industrial Brasov, Hala 1, str. Aeroportului nr.6, 507075 Ghimbav, jud. Brasov
Telefon: +40-268-401234, Fax: +40-268-401230
Punct de lucru
ICCO Systems SRL - Timisoara


str. Turda nr. 27, 300310 Timisoara
Telefon: +40-256-205495, Fax: +40-256-209788


Punct de lucru
ICCO Systems SRL - Bucuresti


Str. Parcului nr. 83H, sector 1, 012329 Bucuresti
Telefon/Fax: +40-0213111015
Cititor-card Cititor-proximitate Cititor-amprenta-biometric Terminal-pontaj Yala-electromagnetica Magnalock Software-pontaj SAP Brasov
© 2010 ICCO Systems. Toate drepturile rezervate. Creat de Web Experience.