Live demo
romana | english 

Sisteme integrate de securitate si comunicatie


www.icco.ro     Sisteme de control acces hotelier


Controlul acces hotelier, cu specificul sau, este de asemenea oferit.
Exista variantele on-line (in care fiecare camera este si monitorizata la receptie, sporeste gradul de securitate al camerei si bunurilor din ea) si off-line (la care accesul in camera este local, nu se cunoaste la receptie starea de ocupata sau neocupata a camerei, asigura o mai mare confidentialitate clientilor).

Software-ul de control acces hotelier se integreaza cu software-urile de gestiune hoteliera si astfel toate operatiunile de check-in /out, plata a serviciilor, intr-un hotel modern se desfasoara simplu si eficient.

Un hotel modern foloseste controlul de acces in camere – pentru o solutie accesati: "Solutie gratuita"

Sistemele de control acces in camerele de hotel se pot impartii in sisteme locale sau cu monitorizare on-line la receptie.
Sistemele locale sunt realizate dintr-o broasca automatizata montata direct pe usa, alimentata dintr-o baterie inclusa, care permite citirea cartelelor de acces, descuierea usii (sistem cu electromotor) pentru cartelele valide. De asemenea se inscriptioneaza pe cartela data si ora la care a fost folosita pentru deschiderea usii.
Dupa intrarea in camera, card-ul se va intr-duce in economizorul de energie care deblocheaza accesul la alimentarile cu energie electrica din camera.
Card-urile sunt codificate la receptie cand se inregistreaza turistul - check-in - pentru perioada de gazduire si pentru usa camerei si eventuale alte usi unde ii este permis accesul turistului (sauna, centru SPA, parcare subterana, etc…), sau pentru inregistrarea platii la restaurant, etc.
In momentul plecarii din hotel – check-out – card-ul este folosit pentru a se descarca datele de pe el si serveste la intocmirea notei de plata (pentru acces la anumite servicii contra cost).
Aceste sisteme garanteaza o mai mare confidentialitate a gazduirii turistului, receptinerul nestiind cand turistul este sau nu in camera.
Accesul in camera pentru personalul de serviciu se face cu card-uri asemanatoare, dar care au accesul limitat pentru o singura data pe zi si numai intre anumite ore (de curatenie).
Managerul sau administratorul are card “master” cu care poate intra in orice camera.
! O solutie hoteliera moderna nu poate omite sistemul de control acces hotelier!

Sistemele de control acces on-line sunt si ele utilizate iar anumite hoteluri sau lanturi hoteliere le prefera, pentru ca asigura o mai mare securitate turistului si a bunurilor din camera – dar in detrimental confidentialitatii.
Sistemele on-line sunt realizate cu module de control acces pentru fiecare camera, cititor de card-uri in fata usii, broasca electromagnetica in usa. Modulul de control acces serveste si altor scopuri: room-service, buton urgenta (baie), monitorizare geam deschis, monitorizare inundare accidentala, senzor de miscare in camera pentru detectie efractie, integrare cu sistemul de climatizare, etc..
Toate operatiunile sunt monitorizate in timp real la receptie, deci creste siguranta, confortul si securitatea turistului.
Aceste sisteme se integreaza perfect software-urilor de gestiune hoteliera utilizate actual.
! Un management hotelier modern nu poate neglija economiile aduse de sistemul de control acces hotelier!


Solutii de securitate si comuncatie
Sisteme de detectie incendiu  |  Sisteme de detectie efractie  |  Sisteme de control acces si pontaj  |  Control acces hotelier
Supraveghere video (CCTV)  |  Supraveghere electronica a marfurilor (EAS)  |  Sisteme de sonorizare si anunturi
Sisteme de interfoane si videointerfoane  |  Centrale telefonice  |  Sisteme de afisare informatii aeriene
Sisteme de iluminat piste  |  Sisteme de ceasoficare  |  Sisteme de televiziune cu plata
Cablare structurata si retele de date  |  Sistem de apelare asistente
CCTV live demo

ARTS  |  IGSU
Sediul principal
ICCO Systems SRL - Brasov


Parcul Industrial Brasov, Hala 1, str. Aeroportului nr.6, 507075 Ghimbav, jud. Brasov
Telefon: +40-268-401234, Fax: +40-268-401230
Punct de lucru
ICCO Systems SRL - Timisoara


str. Turda nr. 27, 300310 Timisoara
Telefon: +40-256-205495, Fax: +40-256-209788


Punct de lucru
ICCO Systems SRL - Bucuresti


Str. Parcului nr. 83H, sector 1, 012329 Bucuresti
Telefon/Fax: +40-0213111015
Control-acces-hotel On-line Off-line Solutii-hoteliere Management-hotelier Usi-hotel Economizor-energie-camera Hotel-Brasov
© 2010 ICCO Systems. Toate drepturile rezervate. Creat de Web Experience.