Live demo
romana | english 

Sisteme integrate de securitate si comunicatie


www.icco.ro     Clienti ICCO Systems


Clienti
• AEROPORTUL International Cluj, Sibiu, Timisoara
• AUTOLIV Romania
• BRD Groupe Societe Generale
• CELESTICA Romania
• CONTINENTAL Automotive Sibiu
• Consiliul Judetean Brasov
• FLEXTRONICS Timisoara
• GLAXO SmithKline Europharm Brasov
• HOCHLAND Romania
• HORNBACH Brasov
• Hotel ARO PALACE Brasov
• Hotel Howard Johnson Grand Plaza Bucuresti
• PIRELLI Romania
• Spitalul Bacau
• UNICREDIT Tiriac Bank
• ...si multi altii...


AEROPORTUL International Cluj, Sibiu, Timisoara

Aeroportul international Cluj Napoca este pozitionat pe drumul european E576, la 10 km de centrul Clujului. Aeroportul dispune de un terminal de pasageri sosiri cu o capacitate de prelucrare de 300 pasageri/ora. In prezent Aeroportul International Cluj-Napoca este al treilea aeroport international al tarii si are curse aeriene regulate cu Frankfurt, Viena, Budapesta, Bologna, Treviso, Florenta, Bergamo, Trieste, Munchen.

Consiliul Judetean Cluj a demarat un program amplu de dezvoltare a aeroportului, program care are in vedere implementarea activitatii de cargo, construirea unei platforme pentru avioanele cargo, extinderea platformei de parcare a aeronavelor, prelungirea pistei de decolare, continuarea modernizarii sistemului de iluminare al pistei de decolare. ICCO systems a instalat la Aeroportul international Cluj Napoca un sistem de detectie de efractii pentru perimetrul aeroportului integrat cu un sistem de supraveghere video si iluminat perimetral.
Valoarea contractului a fost de cca. 850.000 Euro.

Aeroportul international Sibiu este pozitionat pe drumul european DN1, la 6 km vest de centrul istoric si administrativ al orasului Sibiu. Structurat pe doua nivele, noul terminalul permite procesarea a 300 pasageri/ora, pe fiecare flux(sosiri-plecari), intr-o prima etapa. Acesta cuprinde pe langa spatii de procesare a fluxurilor de pasageri si bagaje, pentru statele UE si Non-UE, sali de asteptare corespunzatoare, birouri ale companiilor aeriene, precum si suprafete folosite pentru activitati comerciale.

ICCO systems a instalat la Aeroportul international Sibiu un sistem complex de securitate (detectie efractii, control acces, supraveghere video), detectie incendii, sonorizare, sistem de afisaj curse aeriene, cablare structurata - pentru terminalul de pasageri si cladirile anexe. Valoarea contractului a fost de cca. 700.000 Euro.

^ top


BRD Groupe Societe Generale

BRD - Groupe Societe Generale este a doua banca romβneasca, dupa activele bancare si detine a doua capitalizare la Bursa de Valori Bucuresti. BRD - Groupe Societe Generale este prezenta in toate judetele Romaniei printr-o retea de peste 900 de agentii.

Actionarul principal al BRD este Societe Generale, unul dintre cele mai mari grupuri bancare din zona euro, ale carui servicii sunt utilizate de peste 27 milioane clienti din intreaga lume.

ICCO systems a instalat pentru mai mult de 60 de agentii, dar si cateva sucursale, sisteme de detectie efractii si control acces, sisteme de detectie incendii, supraveghere video si sisteme de cablare structurata. Valoarea contractelor a fost de peste 1.000.000 Euro.^ top


CELESTICA Romania

Celestica este o organizatie multinationala specializata in solutii complete pentru electronica industriala. Solutiile oferite de Celestica sunt adaptate fiecarui client si se aplica intregului ciclu de viata al unui produs: design si inginerie, productia propriuzisa, dar si managementul proceselor logistice. Celestica are 33.000 de angajati in toata lumea, 10 locatii in America de Nord, 6 locatii in Europa si 16 locatii in Asia.

La Oradea s-a inaugurat in 2005 un low-cost mega site pentru Europa. Aici se pot produce diverse circuite electronice in cantitati mari, se pot asambla sau integra diferite sisteme. Fiindca Oradea se afla la 10 km de granita cu Ungaria, de aici se pot expedia produse direct si rapid in Europa.

ICCO systems a instalat la Oradea un sistem complex de securitate ( supraveghere video, detectie de efractii si control acces, detectie de incendii ), un sistem de adresare publica ( sonorizare ) si un sistem de cablare structurata. Valoarea contractului a fost de cca. 800.000 Euro.

^ top


CONTINENTAL Automotive Sibiu

Automotive Group face parte din Continental AG si este unul dintre cei mai importanti furnizori globali de piese, sisteme si echipamente pentru industria auto. Automotive Group are aprox. 78.000 de angajati in mai mult de 130 de locatii in toata lumea. Cifra de afaceri a Automotive Group a fost de cca. 12 miliarde Euro in 2009.

Automotive Group of Continental cuprinde 3 divizii: Chassis & Safety, Powertrain si Interior Toate cele 3 divizii sunt reprezentate la Sibiu, unde exista un centru R&D, dar si o fabrica de componente electronice.

ICCO systems a instalat la Sibiu, un sistem de securitate complex (detectie de efractii, control acces & pontaj , detectie de incendii, supraveghere video ), si un sistem de cablare structurata. Valoarea lucrarilor a fost de cca. 1.000.000 Euro.
^ top


HORNBACH Brasov

Hornbach Baumarkt AG, cea mai importanta firma din Hornbach Holding AG este liderul european (dar si lider in Germania) in retail pentru domeniul DO IT YOURSELF (DIY). Hornbach Baumarkt AG vinde o gama foarte larga de produse la preturi foarte competitive in cele 131 de megamagazine DIY din Europa. (92 de magazine in Germania). Toate magazinele au in componenta cate un Garden Center.

In Romania s-au construit pana acum 3 magazine Hornbach. Hornbach Baumarkt AG a raportat o cifra de faceri de aprox 2.7 miliarde Euro pentru 2009.

ICCO systems a instalat la Hornbach Brasov : sistem detectie incendiu, sistem de adresare publica (sonorizare), cablare structurata, sistem detetctie de efractii integrat cu sistemul de control pentru usile de urgenta, sistem de posta pneumatica. Valoarea contractului a fost de cca. 500.000 Euro.
^ top


Hotel ARO PALACE Brasov

ARO Palace este un complex hotelier de 5 stele situat in centrul Brasovului. Hotelul are cca. 300 camere, 20 de apartamente (inclusiv garsoniere, suite) dar si un apartament prezidential. Complexul dispune de 5 restaurante cu specific european, cu un total de cca. 900 de locuri si un bar de noapte de 220 de locuri. Hotelul dispune de un centru de conferinte care poate primi 700 de participanti si un centru Wellness & Spa ultramodern.

ICCO systems a instalat la ARO Palace Brasov: sistem de detectie incendii, sistem de Building Management, supraveghere video, adresare publica (sonorizare), sistem Pay TV, un sistem de traducere simultana si conferinte.
Valoarea contractului a fost de cca. 1.100.000 Euro.

^ top


Hotel Howard Johnson Grand Plaza Bucuresti

Howard Johnson Grand Plaza este un complex hotelier de 5 stele situat in centrul Bucurestiului foarte aproape de Piata Romana. Complexul are un numar total de 285 de camere Deluxe sau Home Office dar si suite Junior sau Diplomatic. Howard Johnson Grand Plaza are in componenta: 3 restaurante cu specific asiatic, japonez si international. Complexul dispune de un centru de fitness exceptional, Fit Club. Grand Plaza Forum este un centru de conferinte cu o capacitate de pana la 350 de locuri.

ICCO systems a instalat la Howard Johnson Bucuresti: sistem de detectie incendii si actionari pentru desfumare, sistem de detectie monoxid de carbon in parcarile subterane, adresare publica (sonorizare), sistem distributie Pay TV, distributie telefonie si internet, interfonie de urgenta.
Valoarea contractului a fost de cca. 400.000 Euro.

^ top


PIRELLI Romania

Pirelli & C. SpA este un grup multinational activ in peste 160 de tari, cu peste 135 ani de experienta industriala bazata pe excelenta in inovatie si cunoasterea profunda a pietelor lumii. Grupul este cunoscut in special pentru productia anvelopelor auto, activitatea sa din domeniul imobiliar, dar si a altor domenii cu valoare high-tech.

In Slatina s-a inaugurat in 2006 fabrica de cauciucuri Pirelli Tyres Romania, urmare a unei investitii de cca. 170 milioane Euro. Strategia de investiti a Pirelli continua, fabrica din Slatina urmand sa devina una dintre cele mai mari fabrici de anvelope pentru autoturisme din lume.
ICCO systems a instalat la Pirelli Tyres Romania: sistem de detectie incendii, sistem de detectie efractie, sistem de control access si pontaj, supraveghere video si cablarea structurata.
Valoarea contractului a fost de cca. 600.000 Euro.

^ top


Unicredit Tiriac Bank

Grupul bancar UniCredit opereaza in peste 22 de tari, are peste 165.000 angajati si peste 9.800 sucursale. Aflata in top 5 jucatori pe piata romaneasca, UniCredit Tiriac Bank ofera celor peste 500.000 de clienti, prin intermediul celor peste 240 sucursale si peste 3.000 angajati, solutii financiare pentru necesitatile persoanelor fizice, I.M.M., marilor companii, persoanelor fizice autorizate.

ICCO systems a instalat pentru sediile centrale Unicredit cat si pentru numeroase sucursale locale: sisteme de detectie incendiu, sisteme de detectie efractie si control acces, supraveghere video, cablari structurate cat.6 / 7 Tera si altele.
Valoarea contractelor depaseste 2.000.000 Euro.


^ top

CCTV live demo

ARTS  |  IGSU
Sediul principal
ICCO Systems SRL - Brasov


Parcul Industrial Brasov, Hala 1, str. Aeroportului nr.6, 507075 Ghimbav, jud. Brasov
Telefon: +40-268-401234, Fax: +40-268-401230
Punct de lucru
ICCO Systems SRL - Timisoara


str. Turda nr. 27, 300310 Timisoara
Telefon: +40-256-205495, Fax: +40-256-209788


Punct de lucru
ICCO Systems SRL - Bucuresti


Str. Parcului nr. 83H, sector 1, 012329 Bucuresti
Telefon/Fax: +40-0213111015
© 2010 ICCO Systems. Toate drepturile rezervate. Creat de Web Experience.